Köyceğiz Haber Sitesi
Muğla
PARÇALI BULUTLU
25°
Ara
Köyceğiz Haber Muğla Haberleri Atina Belediyesi ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Arasındaki İlişkiler Daha da Güçleniyor

Atina Belediyesi ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Arasındaki İlişkiler Daha da Güçleniyor

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Atina Belediye Başkanı Haris Doukas ile görüştü. Toplantıda, iki şehir arasındaki iş birliği ve ortak projeler ele alındı. Aras, uluslararası kurumlarla iş birliği yaparak Muğla'nın daha dirençli bir kent olması için çalışacaklarını vurguladı. Bu buluşma, iki şehir arasındaki ilişkilerin güçlenmesine katkı sağlayacak.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Atina Belediyesi ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Arasındaki İlişkiler Daha da Güçleniyor

Ahmet Aras, Atina Belediye Başkanı ile Buluştu

Seçim sürecinden bu yana ’Dünya Kenti Muğla’ vizyonu üzerinde görüşlerini aktaran Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Rodos adası ziyaretleri sonrasında Atina Belediye Başkanı Haris Doukas ile bir araya geldi. Görüşmede, iki şehir arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesi ve uluslararası platformlarda iş birliği fırsatları ele alındı.

İş Birliği Fırsatları Değerlendirildi

Ahmet Aras, görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, Muğla ve Atina arasında gerçekleştirilecek iş birliklerinin her iki şehir için önemli fırsatlar doğuracağına inandığını vurguladı. B40 Balkan Şehirleri Ağı gibi platformlarda birlikte hareket ederek demokrasi, barış, ve sürdürülebilir kalkınma hedeflerine odaklanılacağını belirtti.

Ortak Projeler ve İş Birliği Fırsatları

Aras, ayrıca iklim krizi, bölgesel kalkınma ve yangınlarla mücadele gibi konuların ele alındığı görüşmede, Muğla ve Atina'nın bölgesel önemlerinin ve zorluklarının üzerinde durulduğunu ifade etti. İki şehir arasında ortak projeler geliştirme ve iş birliği fırsatlarını değerlendirme kararı alındı.

İş Birliği Köprüsü Kurulacak

Görüşmede varılan mutabakat doğrultusunda, Muğla ve Atina arasındaki iş birliğini güçlendirmek amacıyla somut adımların atılacağı belirtildi. İki şehir arasındaki iş birliği köprüsünün geliştirilmesi için kısa zamanda çalışmalara başlanacağı açıklandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muğla Zurna Festivali, 26 Ağustos 2024 Pazartesi Başlıyor

Muğla Zurna Festivali, 26 Ağustos 2024 Pazartesi Başlıyor