Köyceğiz Haber Sitesi
Muğla
PARÇALI BULUTLU
25°
Ara
Köyceğiz Haber Muğla Haberleri Bodrum'da Köpeği ezip yoluna devam etti!

Bodrum'da Köpeği ezip yoluna devam etti!

Muğla'nın turistik ilçesi Bodrum'da yaşanan üzücü bir olayda, yolda yatan bir köpeğe kamyonet çarptı. Sürücü durmayarak olay yerinden uzaklaşırken, maalesef köpek hayatını kaybetti. Hayvanseverlerin tepkisine neden olan bu olay, köpeklerin karşılaştığı tehlikeleri bir kez daha gündeme getirdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bodrum'da Köpeği ezip yoluna devam etti!

Kamyonet Köpeğe Çarptı ve Kaçtı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, gece saatlerinde Kızılağaç Mahallesi Yavuz Caddesi'nde köpeğe çarpan kamyonet sürücüsü olay yerinden kaçarak köpeği ölüme terk etti. Köpeğin sahibi tarafından 'Tarzan' adı verilen köpek, kamyonetin altında metrelerce sürüklenerek hayatını kaybetti.

Olay Güvenlik Kameralarına Yansıdı

Olay, güvenlik kameralarına da yansıdı. Görüntülerde, kamyonetin köpeğe çarptıktan sonra durmayıp yoluna devam ettiği açıkça görülüyor. Sürücü, etraftaki hiçbir yardım çağrısına aldırış etmeden kaçmayı tercih etti.

Olayın Şokunu Atlatamayan Mahalle Sakinleri İsyan Etti

Olayın ardından mahalle sakinleri, köpeğin ölümüne sebep olan sürücünün bulunması için yetkililerden destek istedi. Köpeğin, mahallede sevilen bir canlı olduğu ve böyle bir trajedinin yaşanmasının herkesi derinden üzdüğü belirtildi.

Hayvan Hakları Dernekleri Olaya Tepki Gösterdi

Olayın duyulmasının ardından hayvan hakları dernekleri de harekete geçerek adaletin yerini bulması için çalışmalara başladı. Hayvanların da bir yaşam hakkı olduğunu ve bu tür olaylara karşı caydırıcı cezaların olması gerektiğini vurguladılar.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muğla Datça'da 27 düzensiz göçmen kurtarıldı!

Muğla Datça'da 27 düzensiz göçmen kurtarıldı!