Köyceğiz Haber Sitesi
Muğla
PARÇALI BULUTLU
25°
Ara
Köyceğiz Haber Muğla Haberleri Fethiye’de 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkulu Geçti

Fethiye’de 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkulu Geçti

Fethiye'de 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında, yüzlerce kişi Özgecan Anıtı'ndan Beşkaza Meydanı'na ellerinde meşale ve Türk bayrakları ile yürüdü. Katılımcılar coşkuyla marşlar söylerken, milli duygularını en güzel şekilde ifade ettiler. Etkinlik, bayram ruhunu en yüksek seviyede yaşatan anlamlı bir kutlama olarak gerçekleşti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fethiye’de 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkulu Geçti

Fethiye'de, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen fener alayı büyük ilgi gördü. Vatandaşlar, Özgecan Anıtı'ndan Beşkaza Meydanı'na kadar ellerinde meşaleler ve Türk bayraklarıyla yürüdü. Etkinliğe, bando takımı da eşlik etti. Fener alayının sonunda ise Fethiye Beşkaza Meydanı'nda Adamlar grubu konser verdi.

Fener Alayına Büyük Katılım

Fethiye'de düzenlenen fener alayı, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı coşkuyla kutlamak isteyen yüzlerce kişiyi bir araya getirdi. Meşalelerin aydınlattığı yolda ilerleyen vatandaşlar, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Bando takımının çaldığı marşlar eşliğinde yapılan yürüyüş, renkli görüntülere sahne oldu.

Adamlar Grubundan Unutulmaz Konser

Fener alayının ardından sahne alan Adamlar grubu, gençlerin ilgisiyle karşılaştı. Beşkaza Meydanı'nda gerçekleşen konserde, grup sevilen şarkılarını seslendirdi. Türk bayrakları arasında coşkulu bir atmosferde geçen konserde, gençler ve müzikseverler eğlenceli bir gece geçirdi. Adamlar grubu, performanslarıyla izleyicilerden tam not aldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Köyceğiz Sanat Sokağı

Köyceğiz Sanat Sokağı