Köyceğiz Haber Sitesi
Muğla
PARÇALI BULUTLU
25°
Ara
Köyceğiz Haber Muğla Haberleri Fethiye'de 30 Ağustos Zafer Bayramı Etkinliği Kutlanıyor!

Fethiye'de 30 Ağustos Zafer Bayramı Etkinliği Kutlanıyor!

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yılı, Türkiye genelinde büyük bir coşkuyla kutlanıyor. SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener, Genel Müdür Sıdıka Kölemen ve SED Medya çalışanları da anlamlı günü Fethiye Beşkaza Meydanı'ndaki etkinliklerle kutladı. Bu önemli etkinliğe katılım, bayram coşkusunu artırdı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fethiye'de 30 Ağustos Zafer Bayramı Etkinliği Kutlanıyor!

30 Ağustos Zafer Bayramı Törenleri Fethiye'de Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yılı, Muğla'nın Fethiye ilçesinde coşkuyla kutlandı. Fethiye Beşkaza Meydanı'nda gerçekleştirilen törende Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Belediye Başkanı Alim Karaca, Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı ve diğer protokol üyeleri, vatandaşların da katılımıyla saygı duruşunda bulundu.

SED Medya Ekibi Türk Bayrağı İle Hazır Bulundu

SED Medya ekibi, Fethiye Beşkaza Meydanı'nda Türk bayrağı motifli kırmızı tişörtlerle hazır bulundu. Ekip, törene katılan diğer vatandaşlarla birlikte coşkuyu paylaştı.

SED Medya Yöneticileri Etkinliklere Katılım Sağladı

SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener, Genel Müdür Sıdıka Kölemen ve SED Medya çalışanları, Fethiye Beşkaza Meydanı'ndaki etkinliklere katılım gösterdi. Bayram coşkusuna ortak olan yöneticiler, protokol üyeleriyle bir araya gelerek bayramlaştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Emeklilere çifte maaş müjdesi! Binlerce emekliye ek gelir desteği yolda!

Emeklilere çifte maaş müjdesi! Binlerce emekliye ek gelir desteği yolda!