Köyceğiz Haber Sitesi
Muğla
PARÇALI BULUTLU
25°
Ara
Köyceğiz Haber Muğla Haberleri Kıyanç Ailesinin Mutlu Günü: Hasan Kıyanç ve Hilal Aşık Kıyanç Evlendi!

Kıyanç Ailesinin Mutlu Günü: Hasan Kıyanç ve Hilal Aşık Kıyanç Evlendi!

Muğlaspor Kulübü Başkanı Menaf Kıyanç'ın yeğeni Hasan Kıyanç, dün akşam düzenlenen düğün töreniyle Hilal Aşık ile evlendi. Altınkalp Restoran'da gerçekleşen bu mutlu olayda, Kıyanç Ailesi'ni sevenleri yalnız bırakmadı. Herkesin keyifli ve unutulmaz anlar yaşadığı bu özel günde sevgi ve mutluluk hakimdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Kıyanç Ailesinin Mutlu Günü: Hasan Kıyanç ve Hilal Aşık Kıyanç Evlendi!

Muğla’nın Seçkin Firmalarından Kıyanç İnşaat'ın Sahibi Hasan Kıyanç, Hilal Aşık ile Evlendi

Muğla’nın tanınmış firmalarından biri olan Kıyanç İnşaat'ın sahibi, aynı zamanda Muğlaspor Kulübü Başkanı Menaf Kıyanç'ın yeğeni ve Belediye Meclisi Üyesi Müslüm Kıyanç'ın kardeşi Hasan Kıyanç, sevgilisi Hilal Aşık ile hayatlarını birleştirdi.

Düğün Törenine Yoğun KatılımAltınkalp Restoran'da gerçekleşen düğün törenine, Muğla Milletvekilleri Cumhur Uzun ve Kadem Mete, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Muğla Vali Yardımcısı İsmail Soykan, Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal, Batman Beşirli Belediye Başkanı Alpaslan Karabulut gibi önemli isimlerin yanı sıra siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının başkanları ile iş ve spor dünyasından birçok davetli katıldı.

Altınkalp Restoran'da gerçekleşen düğün törenine, Muğla Milletvekilleri Cumhur Uzun ve Kadem Mete, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Muğla Vali Yardımcısı İsmail Soykan, Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal, Batman Beşirli Belediye Başkanı Alpaslan Karabulut gibi önemli isimlerin yanı sıra siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının başkanları ile iş ve spor dünyasından birçok davetli katıldı.

Nikahlarını Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı KıydıTören sırasında genç çiftin nikahını, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras kıyarken, nikah şahitliklerini ise davetliler arasından seçilen protokol üyeleri üstlendi. Çift, mutluluklarına tanıklık edenlerle birlikte unutulmaz bir gece yaşadı.

Tören sırasında genç çiftin nikahını, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras kıyarken, nikah şahitliklerini ise davetliler arasından seçilen protokol üyeleri üstlendi. Çift, mutluluklarına tanıklık edenlerle birlikte unutulmaz bir gece yaşadı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Akciğer Kanseri Aşısı, Türkiye Dahil 7 Ülkede Denemelere Başlıyor

Akciğer Kanseri Aşısı, Türkiye Dahil 7 Ülkede Denemelere Başlıyor