Köyceğiz Haber Sitesi
Muğla
PARÇALI BULUTLU
25°
Ara
Köyceğiz Haber Muğla Haberleri Marmaris'te Kadın, Erkek Kılığına Girdi: Yine de Yakalandı!

Marmaris'te Kadın, Erkek Kılığına Girdi: Yine de Yakalandı!

Jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, Muğla ve Aydın İl Jandarma Komutanlığı işbirliğiyle 45 suç kaydı bulunan bir kadın şüpheli, erkek kılığında yakalandı. Operasyonun detayları hakkında detaylı bilgi henüz verilmedi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Marmaris'te Kadın, Erkek Kılığına Girdi: Yine de Yakalandı!

45 Suç Kaydı Bulunan Kadın Şüpheli Erkek Kılığında Yakalandı

Muğla ve Aydın İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen ortak operasyonda, 45 suç kaydı bulunan kadın şüpheli erkek kılığında yakalandı.

Operasyon Detayları

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ve Aydın İl Jandarma Komutanlığı koordinesinde gerçekleştirilen operasyonda, Kuşadası İlçe Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve İstihbarat unsurları görev aldı. 2023 yılından itibaren işlediği "5 adet Nitelikli Hırsızlık ve 5 adet Nitelikli Dolandırıcılık" suçlarından aranan H.Y. (32) isimli kadın şüpheli, toplam 36 yıl 2 ay hapis cezası ile aranıyordu. Ayrıca, 632 bin 540 TL adli para cezası ve benzer toplam 45 suç kaydı bulunmaktaydı.

Kadın Şüpheli Kılık Değiştirerek Yakalandı

Şüpheli şahıs, yakalanmamak amacıyla kılık değiştirmiş ve Muğla'nın Marmaris ilçesinde bir akrabasının yanında saklanmaktaydı. Ancak, yapılan detaylı araştırma sonucunda şahsın gerçek kimliği tespit edildi ve erkek kılığında dışarı çıktığı sırada Muğla İl Jandarma Komutanlığı ve Kuşadası İlçe Jandarma Komutanlığı unsurları tarafından yakalandı. Şahıs, Marmaris İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muğla'da Korkunç Kaza: Yolcu Otobüsü Uçuruma Devrildi, Onlarca Yaralı!

Muğla'da Korkunç Kaza: Yolcu Otobüsü Uçuruma Devrildi, Onlarca Yaralı!