Köyceğiz Haber Sitesi
Muğla
PARÇALI BULUTLU
25°
Ara
Köyceğiz Haber Videolar Muğla Haberleri Menteşe - Ula Bölgesi'nde Meydana Gelen Yangında İtfaiye Ekipleri Müdahale Ediyor

Menteşe - Ula Bölgesi'nde Meydana Gelen Yangında İtfaiye Ekipleri Müdahale Ediyor

Muğla'da çıkan eş zamanlı orman yangınlarına ekipler havadan ve karadan müdahale ediyor. Yatağan ve Ula ilçelerindeki ormanlık alanlarda meydana gelen yangınlar hızla büyüyor. Vatandaşlar durumu 112'ye bildirerek yardım istedi. Muğla Orman Bölge Müdürlüğü ve itfaiye ekipleri alevlerle mücadele ediyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ula

Yangınlar Muğla'da Kontrol Altına Alınmaya Çalışılıyor

Muğla'da eş zamanlı olarak çıkan orman yangınları, Yatağan ilçesi Yava Mahallesi ve Ula ilçesi Yeniköy Mahallesi sırtlarındaki ormanlık alanlarda gerçekleşti. Yangınlar, vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesiyle birlikte Muğla Orman Bölge Müdürlüğü ve Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri harekete geçti.

Ekipler Havadan ve Karadan Müdahale Ediyor

Yangınlar karadan ve havadan ekipler tarafından kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Muğla'da yangın söndürme helikopterleri de sortileri ile havadan destek vererek alevlerle mücadeleye katkı sağlıyor. Rüzgarın da etkisiyle yayılan yangınlar, ekiplerin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

Vatandaşların İhbarı Üzerine Harekete Geçildi

Ormanlık alanlardan yükselen alevleri gören vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Bu ihbarın ardından Muğla'daki yetkili ekipler bölgeye sevk edilerek yangınlarla mücadele başlatıldı. Ekipler, alevlerin daha fazla yayılmasını engellemek için yoğun çaba sarf ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ula, Yatağan, Menteşe ve Kavaklıdere: Yangın Söndürme Çalışmaları devam ediyor!

Ula, Yatağan, Menteşe ve Kavaklıdere: Yangın Söndürme Çalışmaları devam ediyor!