Köyceğiz Haber Sitesi
Muğla
PARÇALI BULUTLU
25°
Ara
Köyceğiz Haber Muğla Haberleri Muğla Zurna Festivali, 26 Ağustos 2024 Pazartesi Başlıyor

Muğla Zurna Festivali, 26 Ağustos 2024 Pazartesi Başlıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve Türkiye'de bir ilke imza atan Uluslararası Zurnazen Festivali, sanatseverlerle 9. kez buluşuyor. 26 Ağustos 2024 Pazartesi günü

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Muğla Zurna Festivali, 26 Ağustos 2024 Pazartesi Başlıyor

Zurnazen Festivali Başlıyor!

9. Uluslararası Zurnazen Festivali, 26 Ağustos 2024 Pazartesi günü Bodrum Kalesi'nde başlayacak. Ünlü sanatçı Kubat, festivalin açılışında hayranlarıyla buluşacak.

İlk Gün: Kubat Sahne Alacak

Festivalin ikinci günü, 27 Ağustos 2024'te Menteşe ilçesinde Prof. Dr. Şadan Gökovalı Açıkhava Tiyatrosu'nda oyuncu ve şarkıcı Menteşe Öykü Gürman konseri ile  sahne alacak.

İkinci Gün: Öykü Gürman Sevenleriyle Buluşacak

Zurnazen Festivali'nin üçüncü günü, 28 Ağustos 2024'te Milas Atapark'ta gerçekleşecek. Ses sanatçısı İsmail Altunsaray, Milas halkına unutulmaz bir performans sunacak. Festival ise 29 Ağustos 2024'te Fethiye'de Beşkaza Meydanı'nda oyuncu ve şarkıcı Suzan Kardeş'in performansıyla sona erecek.

Üçüncü Gün: İsmail Altunsaray Milas’ı Coşturacak

9. Uluslararası Zurnazen Festivali, zengin programı ve sanatçı kadrosuyla bu yıl da büyük ilgi görmesi bekleniyor. Festivalin sanat yönetmenliğini Eray İnal üstlenirken, sunuculuğunu Berkay Tulumbacı yapacak. Festivale, Türkiye'nin değişik illerinden toplam 11 zurna sanatçısı katılacak.

Bulgaristan'dan 2 ve Tayvan'dan 1 olmak üzere farklı ülkelerden gelen sanatçılar, festivalin renkli atmosferine katkı sağlayacak. Vatandaşlar, ücretsiz olarak festivalin keyfini çıkarabilecekler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bordum'da Buğra Ekin Motorsiklet ile Tır'a Çarparak Öldü!

Bordum'da Buğra Ekin Motorsiklet ile Tır'a Çarparak Öldü!