Köyceğiz Haber Sitesi
Muğla
PARÇALI BULUTLU
25°
Ara
Köyceğiz Haber Muğla Haberleri Muğla'da 5 çocuklu 15 düzensiz göçmen yakalandı!

Muğla'da 5 çocuklu 15 düzensiz göçmen yakalandı!

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bulunan Atabol Koyu'nda 22 Ağustos 2024 tarihinde gerçekleşen olayda Sahil Güvenlik Botu (KB-113) ve Bozburun İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı personeli iş birliği yaparak 15 düzensiz göçmenin (aralarında 5 çocuk) yakalanmasını sağladı. Olay saat 11.35'te meydana gelmiş ve göçmenler kara üzerinde tespit edilmiştir.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Muğla'da 5 çocuklu 15 düzensiz göçmen yakalandı!

15 Düzensiz Göçmen Marmaris'te Yakalandı

22 Ağustos 2024 tarihinde saat 11.35’te, Muğla ili Marmaris ilçesi Atabol Koyu’nda Sahil Güvenlik Botu (KB-113) ve Bozburun İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı personeli tarafından bir grup düzensiz göçmenin bulunduğu bilgisi üzerine harekete geçildi. Ekipler kara üzerinde yaptıkları operasyonda 15 düzensiz göçmeni, aralarında 5 çocuğun da bulunduğu bir grupla birlikte yakalayarak gözaltına aldı.

Olayın Detayları

Marmaris'in Atabol Koyu'nda gerçekleşen operasyon, Sahil Güvenlik Botu ve Jandarma ekiplerinin koordineli çalışması sonucunda başarıyla sonuçlandı. Düzensiz göçmenlerin deniz yoluyla Türkiye'ye geçmeye çalıştıkları belirlendi. Ekipler, göçmenleri sağlık kontrolünden geçirirken, durumlarıyla ilgili gerekli işlemlerin başlatılacağını açıkladı.

Göçmenlerin Durumu

Yakalanan düzensiz göçmenlerin hangi ülke vatandaşı oldukları ve geçiş amaçları konusunda detaylı bilgi verilmedi. Ancak Sahil Güvenlik ve Jandarma ekipleri, sınırdışı işlemlerinin başlatılacağını ve göçmenlerin durumlarıyla ilgili gerekli mercilere bildirimde bulunacaklarını belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muğla'da Elektrik Kesintisi Planı: Toplam 9 İlçe Etkilenecek!

Muğla'da Elektrik Kesintisi Planı: Toplam 9 İlçe Etkilenecek!