Köyceğiz Haber Sitesi
Muğla
PARÇALI BULUTLU
25°
Ara
Köyceğiz Haber Muğla Haberleri Muğla'da Feci Kaza: Otomobil Aydınlatma Direğine Çarpıp Fırına Daldı

Muğla'da Feci Kaza: Otomobil Aydınlatma Direğine Çarpıp Fırına Daldı

Muğla'nın Milas ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir araç sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek aydınlatma direğine çarptı, ardından fırına daldı

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Muğla'da Feci Kaza: Otomobil Aydınlatma Direğine Çarpıp Fırına Daldı

Muğla'da Feci Kaza: Otomobil Aydınlatma Direğine Çarpıp Fırına Daldı

Muğla'nın Milas ilçesinde korkunç bir trafik kazası meydana geldi. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil, önce bir aydınlatma direğine çarptı, ardından hızla bir fırının içine girdi. Olayda, 1'i ağır olmak üzere 2 kişi yaralandı.

Kaza Anı ve İlk Müdahale

Kaza, Milas ilçesi Halil Bey Bulvarı üzerinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, 48 AIY 626 plakalı otomobil, sürücüsünün henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle yol üzerindeki bir aydınlatma direğine çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan araç, hızla yön değiştirerek bir fırının içine daldı. Araçta bulunan 2 kişi kazada yaralandı. Olayı gören çevredekiler, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

Muğla'da Feci Kaza: Otomobil Aydınlatma Direğine Çarpıp Fırına Daldı  Muğla'nın Milas ilçesinde korkunç bir trafik kazası meydana geldi. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil, önce bir aydınlatma direğine çarptı, ardından hızla bir fırının içine girdi. Olayda, 1'i ağır olmak üzere 2 kişi yaralandı.  Kaza Anı ve İlk Müdahale  Kaza, Milas ilçesi Halil Bey Bulvarı üzerinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, 48 AIY 626 plakalı otomobil, sürücüsünün henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle yol üzerindeki bir aydınlatma direğine çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan araç, hızla yön değiştirerek bir fırının içine daldı. Araçta bulunan 2 kişi kazada yaralandı. Olayı gören çevredekiler, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.  Ekiplerin Müdahalesi ve Yaralıların Durumu  İhbar üzerine olay yerine kısa sürede polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, araçta sıkışan yaralıları kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından ambulansla Milas Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu bildirildi.  Bölgedeki Güvenlik Önlemleri ve Hasar  Kazanın ardından, bölgeye gelen ADM ekipleri, güvenlik amacıyla elektriği kesti. Fırında büyük çaplı maddi hasar meydana gelirken, kaza sırasında işletmede kimsenin bulunmaması, olası bir facianın önüne geçti. Kazanın etkisiyle ortalık adeta savaş alanına döndü.  İnceleme Başlatıldı  Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı. Yetkililer, olayın nasıl gerçekleştiğine dair detaylı bir araştırma yapacaklarını belirtti. Kazanın nedenine dair kesin bilgilere, incelemeler sonucunda ulaşılacak.  Bu tür kazaların önlenmesi adına, trafik güvenliğinin ve sürücülerin dikkatli olmasının hayati önem taşıdığı bir kez daha gözler önüne serildi.

Ekiplerin Müdahalesi ve Yaralıların Durumu

İhbar üzerine olay yerine kısa sürede polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, araçta sıkışan yaralıları kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından ambulansla Milas Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu bildirildi.

Bölgedeki Güvenlik Önlemleri ve Hasar

Kazanın ardından, bölgeye gelen ADM ekipleri, güvenlik amacıyla elektriği kesti. Fırında büyük çaplı maddi hasar meydana gelirken, kaza sırasında işletmede kimsenin bulunmaması, olası bir facianın önüne geçti. Kazanın etkisiyle ortalık adeta savaş alanına döndü.

İnceleme Başlatıldı

Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı. Yetkililer, olayın nasıl gerçekleştiğine dair detaylı bir araştırma yapacaklarını belirtti. Kazanın nedenine dair kesin bilgilere, incelemeler sonucunda ulaşılacak.

Bu tür kazaların önlenmesi adına, trafik güvenliğinin ve sürücülerin dikkatli olmasının hayati önem taşıdığı bir kez daha gözler önüne serildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Datça'da 4.1 Deprem oldu!

Datça'da 4.1 Deprem oldu!