Köyceğiz Haber Sitesi
Muğla
KAPALI
24°
Ara
Köyceğiz Haber Muğla Haberleri Muğla'da Hava Sıcaklıkları Yükseliyor: Vatandaşlar Uyarıldı!

Muğla'da Hava Sıcaklıkları Yükseliyor: Vatandaşlar Uyarıldı!

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan uyarıya göre, Muğla'nın iç kesimlerinde 18 Ağustos'tan itibaren hava sıcaklığının mevsim normallerinin 3 ila 5 derece üzerinde seyredeceği belirtildi. Bu durum, bölgedeki vatandaşların sıcak hava dalgasına karşı dikkatli olmalarını ve gerekli önlemleri almalarını gerektiriyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Muğla'da Hava Sıcaklıkları Yükseliyor: Vatandaşlar Uyarıldı!

Muğla'da Hava Sıcaklıkları Mevsim Normallerinin Üzerinde

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamaya göre, Muğla'nın iç kesimlerinde hava sıcaklıklarının 18 Ağustos'tan itibaren mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği belirtildi.

Sıcaklık Değerleri Artacak

Yapılan meteorolojik değerlendirmelere göre, Muğla kıyı kesimlerinde sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyrederken, iç kesimlerde ise 3 ila 5 derece daha yüksek olacağı tahmin ediliyor. 18 Ağustos Pazar gününden itibaren bu durumun devam etmesi bekleniyor.

En Yüksek Sıcaklık Değerleri

Muğla genelinde en yüksek sıcaklık değerlerinin 40-42  derece aralığında seyretmesi bekleniyor. Hissedilen sıcaklığın 45 derecenin üstünde olacağı söyleniyor! Vatandaşlar, bu yüksek sıcaklıklara karşı dikkatli olmaları konusunda uyarıldı.

Önlemler Alınmalı

Özellikle kronik rahatsızlığı bulunanlar, yaşlılar ve çocuklar başta olmak üzere tüm vatandaşların, günün en sıcak saatleri olan 11.00 ila 16.00 saatleri arasında açık alanlarda bulunmamaları ve gerekli önlemleri almaları tavsiye ediliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Freni Boşalan Tır Yolda Takla Attı: Sürücü Şans Eseri Yara Almadan Kurtuldu

Freni Boşalan Tır Yolda Takla Attı: Sürücü Şans Eseri Yara Almadan Kurtuldu