Köyceğiz Haber Sitesi
Muğla
PARÇALI BULUTLU
25°
Ara
Köyceğiz Haber Muğla Haberleri Muğla'da silahlı soygun: 2 kişi gözaltına alındı

Muğla'da silahlı soygun: 2 kişi gözaltına alındı

Muğla'nın Ula ilçesinde meydana gelen olayda, silahla yağma teşebbüsünde bulundukları iddia edilen 2 şüpheli polis tarafından gözaltına alındı. Emniyet birimleri, olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı. Yaşanan bu gelişmelerle ilgili detaylar, soruşturmanın sonuçlarıyla netlik kazanacak.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ula
Muğla'da silahlı soygun: 2 kişi gözaltına alındı

Ula İlçesinde Gerçekleşen Yağma Teşebbüsü Olayı Detaylı İncelendi

Muğla'nın Ula ilçesinde yaşanan iki kişinin silahla yağmaya teşebbüs olayıyla ilgili detaylı bir çalışma gerçekleştirildi. Polis ekipleri, olayın meydana geldiği noktada bulunan 25 kamera ve 8 PTS kayıtlarını inceledi.

Şüphelilerin Araç Plakası ve Yakalanma Süreci

Yapılan incelemede, şüpheli şahısların olay yerine 48 NG 290 plakalı beyaz bir araçla geldikleri tespit edildi. Şüpheliler, Menteşe'deki Muslihittin Mahallesi Sosyal Kültürel Alanda araçlarıyla birlikte yakalandı. Şüphelilerin kimlikleri ise G. Y. ve B. T. olarak belirlendi.

Şüphelilerin Açıklamaları

Yakalanan şahıslardan T. isimli şüpheli, 16 Ağustos'ta Ağrı'dan Muğla'ya tatile geldiklerini, paralarının tükenmesi üzerine aracı kiralamış olduklarını ve bu nedenle eylemi gerçekleştirdiklerini beyan etti.

Araçta Yapılan Aramada Ele Geçen Silah ve Fişekler

Polis ekipleri, araçta yapılan aramada olayda kullanılan 1 adet silah ve 9 adet fişeğe el koydu. Şüphelilerin bu silahı ve fişekleri kullanarak yağma teşebbüsünde bulundukları belirlendi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muğla'da Eşsiz Güzellikler Yarıştı: Buzağılar Kıyasıya Rekabet Etti

Muğla'da Eşsiz Güzellikler Yarıştı: Buzağılar Kıyasıya Rekabet Etti