Köyceğiz Haber Sitesi
Muğla
PARÇALI BULUTLU
25°
Ara
Köyceğiz Haber Muğla Haberleri Muğla'nın Heyecanla Beklediği Derbide Fethiyespor Şaşırttı!

Muğla'nın Heyecanla Beklediği Derbide Fethiyespor Şaşırttı!

Muğla'nın futbol takımlarından Fethiyespor ve Muğlaspor, Fethiye İlçe Stadı'nda karşı karşıya geldi. Hazırlık maçında ev sahibi Fethiyespor, Muğlaspor'u 2-1 mağlup ederek galip geldi. Maçın sonucuyla ilgili detaylar futbolseverler tarafından merakla bekleniyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Muğla'nın Heyecanla Beklediği Derbide Fethiyespor Şaşırttı!

Fethiyespor, Sezonun İlk Maçına Hazır

Fethiyespor, 2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek ve sezonun ilk maçında Kastamonuspor'u ağırlayacak. Takım, yeni sezon öncesi yoğun bir hazırlık dönemi geçirdi ve taraftarlarına galibiyetle başlamak istediklerini açıkladı.

Fethiyespor'un Rakibi Kastamonuspor

Kastamonuspor, Fethiyespor'un rakibi olarak sezonun ilk maçında sahaya çıkacak. Geçen sezonun ardından hazırlıklarını sürdüren Kastamonuspor, deplasmandan galibiyetle ayrılarak sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyor.

Muğlaspor, Sezonu Deplasmanda Açacak

3'üncü Lig 2'nci Grup'ta mücadele edecek olan Muğlaspor, sezonun ilk maçına Amasyaspor deplasmanında çıkacak. Takım, yeni sezon öncesi taktik ve kondisyon çalışmalarını sürdürüyor ve deplasmandan galibiyetle dönmeyi hedefliyor.

Muğlaspor'un İlk Rakibi Amasyaspor

Amasyaspor, Muğlaspor'un ilk rakibi olarak sezonun açılış maçında sahasında mücadele edecek. Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını tamamlayan Amasyaspor, taraftarlarına galibiyetle başlamak istediklerini belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muğla'nın Bodrum İlçesinde 3,6 Büyüklüğünde Deprem Korkuttu

Muğla'nın Bodrum İlçesinde 3,6 Büyüklüğünde Deprem Korkuttu