Köyceğiz Haber Sitesi
Muğla
KAPALI
24°
Ara
Köyceğiz Haber Muğla Haberleri Ortaca'da Avukat Hüseyin Belkırat Başından Vuruldu: Kurtarılamadı!

Ortaca'da Avukat Hüseyin Belkırat Başından Vuruldu: Kurtarılamadı!

Muğla'nın Ortaca ilçesinde avukatlık yapan Hüseyin Belkırat, ofis binasının merdiven boşluğunda vurulmuş bir şekilde bulundu. Olayla ilgili detaylar henüz netleşmezken, polis ekipleri soruşturmayı sürdürüyor. Belkırat'ın durumu hakkında resmi bir açıklama yapılmazken, olayla ilgili detaylar merak konusu olmaya devam ediyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ortaca'da Avukat Hüseyin Belkırat Başından Vuruldu: Kurtarılamadı!

Avukat Hüseyin Belkırat Merdiven Boşluğunda Yaralı Halde Bulundu

Muğla Ortaca ilçesinde avukatlık yapan Hüseyin Belkırat, ofisinin bulunduğu binanın merdiven boşluğunda başından vurulmuş bir şekilde bulundu. Vatandaşların duyduğu silah sesi üzerine olay ortaya çıktı.

Acil Müdahale Sonrası Hastaneye Sevk Edildi

Sağlık ekiplerinin hızlı müdahalesiyle Belkırat, ilk yardımın ardından ambulansla özel bir hastaneye sevk edildi. Ancak durumunun ciddi olduğu ve ameliyata alındığı belirtildi.

Muğla'nın Ortaca ilçesinde avukatlık yapan Hüseyin Belkırat, ofis binasının merdiven boşluğunda vurulmuş bir şekilde bulundu. Olayla ilgili detaylar henüz netleşmezken, polis ekipleri soruşturmayı sürdürüyor. Belkırat'ın durumu hakkında resmi bir açıklama yapılmazken, olayla ilgili detaylar merak konusu olmaya devam ediyor. Muğla'nın Ortaca ilçesinde avukatlık yapan Hüseyin Belkırat, ofis binasının merdiven boşluğunda vurulmuş bir şekilde bulundu. Olayla ilgili detaylar henüz netleşmezken, polis ekipleri soruşturmayı sürdürüyor. Belkırat'ın durumu hakkında resmi bir açıklama yapılmazken, olayla ilgili detaylar merak konusu olmaya devam ediyor.

Güvenlik Güçleri Olayı Soruşturuyor

Olayın ardından güvenlik güçleri geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Detaylı inceleme devam ediyor.

Ortaca'da Avukat Hüseyin Belkırat Başından Vuruldu: Kurtarılamadı!

Ortaca’da avukatlık yapan Hüseyin Belkırat, ofisinin bulunduğu binanın merdiven boşluğunda başından vurulmuş halde bulundu. Olayın detayları hakkında soruşturma sürüyor.

Huseyin Belkırat Hastanede kurtarılamayarak vefat etmiştir. Eşi Avukat Selda BELKIRAT ve tüm ailesine başsağlığı ve sabırlar dileriz… 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Haşhaşlı Kokoş Pasta Tarifi

Haşhaşlı Kokoş Pasta Tarifi