Köyceğiz Haber Sitesi
Muğla
PARÇALI BULUTLU
25°
Ara
Köyceğiz Haber Muğla Haberleri Ünlü sanatçı Tuğba Özay isyan etti, Milas Belediyesi Hemen Çözdü!

Ünlü sanatçı Tuğba Özay isyan etti, Milas Belediyesi Hemen Çözdü!

Milas Belediyesi, Bafa Gölü çevresinde biriken çöplerin sanatçı Tuğba Özay'ın tepkisi üzerine temizlendi. Özay, çöplerin birikmesine karşı duyduğu isyanı dile getirerek belediyeyi harekete geçirmişti. Belediye, bu duruma duyarsız kalmayarak çöpleri temizleyerek çevreye olan duyarlılığını gösterdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ünlü sanatçı Tuğba Özay isyan etti, Milas Belediyesi Hemen Çözdü!

Tuğba Özay'ın Çağrısı Üzerine Bafa Gölü Temizlendi

Tatilden dönerken Milas Bafa Gölü kenarındaki çevre felaketine kişisel sosyal medya hesabından paylaşıp Milas Belediyesi’ne tepki gösteren Tuğba Özay’ın çağrısı üzerine çöplüğe dönen Bafa Gölü çevresi temizlendi.

Milas Belediye Başkanı'ndan AçıklamaTatilden dönerken Milas Bafa Gölü kenarındaki çevre felaketine kişisel sosyal medya hesabından paylaşıp Milas Belediyesi’ne tepki gösteren Tuğba Özay’ın çağrısı üzerine çöplüğe dönen Bafa Gölü çevresi temizlendi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, paylaşılan görüntülerden sonra ivedilikle hareket ederek Bafa Gölü’nün çevresini çöpleri temizlediklerini duyurdu.

Temizlik Çalışmaları

Bir kepçe ve 5 kamyonla bölgede çalışan Milas Belediyesi ekipleri uzun uğraşlar sonucu alandaki onlarca ton çöpü arıtabildi.

Çevre Temizliği Sorumluluğu

Sorumluluk sahasında oluşan çöp dağlarından ancak Tuğba Özay’ın paylaşımı sayesinde haberdar olan Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, “Bafa Gölü ve çevresinde gelişigüzel bir şekilde atılan moloz ve çöpler temizlenerek bölge güzel bir görünüme kazandırıldı. Çevre temizliği yalnızca belediyenin sorumluluğunda değildir.

Vatandaşlara Duyuru

Vatandaşlar da duyarlı olmalıdır” diyerek vatandaşların da duyarlı olmasını istedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Afyonkarahisar'da  zincirleme trafik kazası: 2 ölü 12 Yaralı var!

Afyonkarahisar'da zincirleme trafik kazası: 2 ölü 12 Yaralı var!