Köyceğiz Haber Sitesi
Muğla
PARÇALI BULUTLU
25°
Ara
Köyceğiz Haber Ortaca Haber Ortaca Belediyesi, Yeni Çocuk Parkı İçin Protokol İmzaladı

Ortaca Belediyesi, Yeni Çocuk Parkı İçin Protokol İmzaladı

Muğla'nın Ortaca ilçesinde, çocukların eğlenceli vakit geçirebileceği yeni bir parkın yapılması için protokol imzalandı. Protokol kapsamında, modern ve güvenli oyun alanlarıyla donatılmış bir parkın inşa edilmesi planlanıyor. Bu proje sayesinde çocuklar hem güvenli bir ortamda oyun oynayabilecek hem de sosyalleşme imkanı bulacaklar.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ortaca Belediyesi, Yeni Çocuk Parkı İçin Protokol İmzaladı

Sarıgerme Çevre ve Eğitim Derneği ile Ortaca Belediyesi Arasında Çocuk Parkı Protokolü İmzalandı

Ortaca Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen törende, Sarıgerme Çevre ve Eğitim Derneği ile Ortaca Belediyesi arasında önemli bir anlaşma imzalandı. Yapılan protokol ile ilgili detaylar şöyle:

İmza Töreni Gerçekleştirildi

Sarıgerme Çevre ve Eğitim Derneği Yönetim Kurulu üyelerinin de katılımıyla Ortaca Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlenen imza töreni, Ortaca Belediye Başkanı Evren Tezcan'ın konuşmasıyla başladı. Başkan Tezcan, derneğin çocuk parkı yapım önerisini değerli bulduklarını belirtti.

Yeni Çocuk Parkı Ortaca'ya Kazandırılacak

Protokol kapsamında yapılacak yeni çocuk parkı, Ortaca Arıkbaşı Mahallesi Vali Bahçesi Mevkii'nde hayata geçirilecek. Bu proje sayesinde, ilçedeki çocuklar daha güvenli ve keyifli bir oyun alanına sahip olacaklar.

Yeşil Alanlar Korunacak

Belediye Başkanı Tezcan, yeşil alanların korunması ve yeni alanlar oluşturulması gerekliliğine vurgu yaparak, Vali Bahçesi Park Peyzaj Projesi ile çocuk parkı ve yeşil alanın bir arada olacağını belirtti.

SARÇED Başkanı Cengiz İlhan'dan Açıklama

Sarıgerme Çevre ve Eğitim Derneği Başkanı Cengiz İlhan, derneğin faaliyetleri hakkında bilgi vererek, yardımların devam edeceğini vurguladı. Protokol imzalanırken hayırlı olması temennisinde bulundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İki deniz hattı, seferlerini 2025 yılına kadar durdurdu.

İki deniz hattı, seferlerini 2025 yılına kadar durdurdu.