Köyceğiz Haber Sitesi
Muğla
AÇIK
25°
Ara
Köyceğiz Haber Videolar Yaşam Müge Anlı Programı Canlı İzle | 20 Eylül'de Yaşananlar ve Son Gelişmeler

Müge Anlı Programı Canlı İzle | 20 Eylül'de Yaşananlar ve Son Gelişmeler

ATV kanalında hafta içi her gün izleyicilerin ilgiyle takip ettiği "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programı, 20 Eylül itibariyle canlı yayında. Seyirciler, ATV canlı yayın ve frekans bilgilerini araştırarak programı izlemeye devam ediyor. Müge Anlı'nın sunumuyla ekranlara gelen programın son bölümünde neler yaşandığı ise merak konusu. Müge Anlı'nın canlı izleme bilgileri de izleyiciler tarafından araştırılıyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Müge Anlı ATV Canlı Yayın ve Frekans Bilgileri

20 Eylül Cuma günü, Müge Anlı'nın ATV'de yayınlanan canlı programının frekans bilgileri ve canlı izleme linki seyirciler tarafından merak ediliyor. ATV izleme linki hakkında bilgi almak isteyen izleyiciler, programın son bölümünde neler yaşandığını da araştırıyor.

Müge Anlı ile Tatlı Sert Son Bölüm

Müge Anlı'nın "Tatlı Sert" programının son bölümünde önemli gelişmeler yaşandı. Hatice Musaoğlu'nun oğlunun gözaltına alındığı haberi, izleyiciler arasında büyük yankı uyandırdı. 18 yıl önce kaybolan Hatice Musaoğlu'nun dosyası tekrar gündeme gelirken, cinayet şüphelileriyle ilgili detaylar da aydınlatılmaya çalışılıyor.

İhbar Kabul Edildi, Savcılık Düğmeye Bastı

Hatice Musaoğlu'nun kayboluşuyla ilgili dosya tekrar açıldı ve bu kez işler hızlandı. Aydın Musaoğlu'nun gözaltına alınmasıyla birlikte, olayın aydınlatılması için çalışmalar hız kazandı. Cinayetle ilgili yeni gelişmeler yaşanırken, izleyiciler de programı takip etmeye devam ediyor.

Nazlı Dere Cinayeti

67 yaşındaki Nazlı Dere'nin ölümüyle ilgili detaylar da programda ele alındı. Cinayetin üzerinden 5 yıl geçmesine rağmen yeni deliller ışığında hareketlenen dosya, izleyicileri ekrana kilitlemeyi başardı. Komşu çocuğu Enes'in gözaltına alınmasıyla birlikte, cinayetin perde arkası gün yüzüne çıkmaya başladı.

İsmail Demir Cinayeti

Osmaniye'de kaybolan İsmail Demir'in vahşice öldürülüp bir kuyuya atıldığı ortaya çıktı. Cinayetin detayları adım adım çözülürken, İsmail'in yakın arkadaşı olan Hamdullah Önen'in tutuklanmasıyla adaletin sağlanması için adımlar atıldı.

ATV Canlı İzleme

ATV'nin canlı yayınlarını izlemek isteyen izleyiciler için frekans bilgileri de önem taşıyor. 12053 MHz frekansı ve 27500 sembol oranı kullanılarak ATV HD yayınlarına erişim sağlanabiliyor. Programların canlı yayınları ve son bölümlerine dair detaylar, izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Annemi öldürmeden önce itirafı: İzle!

Annemi öldürmeden önce itirafı: İzle!