Köyceğiz Haber Sitesi
Muğla
PARÇALI BULUTLU
25°
Ara
Köyceğiz Haber Yaşam Kayseri'de çekilen diziye: Yalı Çapkını'ndan büyük transfer müjdesi!

Kayseri'de çekilen diziye: Yalı Çapkını'ndan büyük transfer müjdesi!

Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesinde çekilen ve TRT ekranlarında izleyiciyle buluşan Karaağaç Destanı dizisine Yalı Çapkını'ndan dikkat çeken Baran Bölükbaşı transfer yapıldı. Karağaç Destanı Savcı Murat kimdir sorularını şimdiden duymaya başladık bile…

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Kayseri'de çekilen diziye: Yalı Çapkını'ndan büyük transfer müjdesi!

Karağaç Destanı Dizisi Yeni Sezonda Yeniden Ekranlarda

TRT'nin iddialı dizilerinden biri olan Karağaç Destanı, yeni sezon için hazırlıklarına başladı. Yeşilhisar ilçesinde çekilen dizi, geçen sezon Yalı Çapkını'nda başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çeken Baran Bölükbaşı'nı kadrosuna kattı.

Baran Bölükbaşı Karağaç Destanı'nda Yer Alacak

Yalı Çapkını'nda "Tarık" karakterine hayat veren Baran Bölükbaşı, yeni sezonda Karağaç Destanı dizisinde "Savcı Murat" karakterini canlandıracak.

Maliyet Artışı Yeni Sezon Kararını Etkilemişti

Dizi sektöründeki maliyet artışı yapım şirketlerini zor durumda bıraktı ve yaz sezonunda yeni diziler çekilemedi. Prodüksiyon maliyetleri, oyuncu ücretleri, senarist, yönetmen ve teknik ekip ücretleri gibi masrafların artmasıyla dizi yapımcıları zor günler geçirdi. Karaağaç Destanı dizisinin de yeni sezon için onay alıp alamayacağı merak konusuydu.

Karağaç Destanı Yeni Sezona Hazır

Reytinglerde başarılı bir grafik çizen dizi, yeni sezon çekimlerine başladı. Yönetmen koltuğunda Cem Akyoldaş'ın oturacağı dizide, görüntü yönetmenliğini Taylan Sancaktar üstlenecek.

Karağaç Destanı'nın Konusu ve Kadrosu

Karaağaç Destanı, toprak hikayelerini konu alırken aynı zamanda Soğanlı Vadisi'ni de izleyicilere tanıtıyor. Dizi, ağalık sistemi üzerinden güç, feodalite, sınıf çatışmaları, aile bağları ve geçmiş gibi konulara odaklanıyor. Olgun Şimşek, Meltem Akçöl, Emre Kıvılcım gibi başarılı isimlerin yer aldığı kadroya Baran Bölükbaşı da katılacak. Bölükbaşı, karizmatik bir karakterle diziye dahil olacak ve Karağaç Destanı Savcı Murat rolüyle adaletsizliklere karşı mücadele edecek. Karağaç Destanı Savcı Murat kimdir sorularını şimdiden duymaya başladık bile…

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Son Dakika: 3600 günlük prim ödemesiyle 56 yaşında erken emeklilik fırsatı sunulacak!

Son Dakika: 3600 günlük prim ödemesiyle 56 yaşında erken emeklilik fırsatı sunulacak!