Köyceğiz Haber Sitesi
Muğla
PARÇALI BULUTLU
25°
Ara
Köyceğiz Haber Yatağan Haber Muğla Yatağan'da içme suyu depoları başarıyla doldurdu.

Muğla Yatağan'da içme suyu depoları başarıyla doldurdu.

Muğla'nın Mesken Mahallesi'nde yaşanan su sıkıntısı, MUSKİ ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar sonucunda çözüldü. Depoların doldurulmasıyla birlikte kesintisiz su sağlanması köylüler ve Muhtar Özdemir tarafından memnuniyetle karşılandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Muğla Yatağan'da içme suyu depoları başarıyla doldurdu.

MUHTAR ÖZDEMİR: "İÇME SUYU DEPOMUZ DOLU, VATANDAŞLAR MUTLU"

Kavaklıdere Mesken Muhtarı Şenol Özdemir, Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ Genel Müdürlüğü Yatağan Mesken Mahallesi'nde su kaynaklarındaki çalışmalar sayesinde kesintisiz su temin edildi. Özdemir, depoların dolu olmasının vatandaşları memnun ettiğini belirtti.

MUSKİ EKİPLERİ SORUNLARI ORTADAN KALDIRIYOR

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) ekipleri, yaşanan su sıkıntılarını gidermek için çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan incelemeler sonucunda su kaynaklarında tıkanıklıklar tespit edilerek giderildi ve Mesken Mahallesi'ne kesintisiz su temin edildi.

YATAĞAN'DA SU SORUNU ÇÖZÜLDÜ

Yatağan'da gerçekleştirilen çalışmalarla suyun depolanması ve dağıtımı düzenlendi. Artık Mesken Mahallesi'nde dönüşümlü su yerine kesintisiz su verilirken, vatandaşlar su sorunu yaşamıyor.

SU KAYNAKLARI TEMİZLENDİ VE REVİZE EDİLDİ

MUSKİ ekipleri, su kaynaklarında yapılan inceleme sonucunda temizlik ve revizyon çalışmalarına başladı. Tıkanıklıklar giderilerek suyun depolara aktarılması sağlandı. Ayrıca paket arıtma tesisleri kurularak içme suyu kalitesi artırıldı.

MUHTAR VE KÖYLÜLER MEMNUN

Muhtar Özdemir ve Mesken köylüsü, yapılan çalışmalardan ve sağlanan kesintisiz su hizmetinden memnuniyetlerini dile getirdi. Özdemir, belediye ekiplerine teşekkür ederken köylüler de su sorununun çözülmesinden dolayı mutlu olduklarını belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bodrum'un Akyarlar açıklarında bir erkek cesedi bulundu.

Bodrum'un Akyarlar açıklarında bir erkek cesedi bulundu.