Köyceğiz Haber Sitesi
Muğla
PARÇALI BULUTLU
25°
Ara
Köyceğiz Haber Muğla Haberleri Alzheimer hastası olan Sabriye Dedeoğlu'ndan 35 Gündür haber alınamıyor!

Alzheimer hastası olan Sabriye Dedeoğlu'ndan 35 Gündür haber alınamıyor!

Muğla'nın Menteşe ilçesinde 15 Temmuz'da kaybolan 70 yaşındaki Alzheimer hastası Sabriye Dedeoğlu'nun arama çalışmaları halen devam ediyor. Dedeoğlu'nun bulunması için ekipler gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. Ailesi ve yetkililer, kayıp yaşlı kadının bir an önce bulunması için tüm olanakları seferber ediyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Alzheimer hastası olan Sabriye Dedeoğlu'ndan 35 Gündür haber alınamıyor!

Alzheimer Hastası Sabriye Dedeoğlu Kayıp

Alzheimer hastası olan Sabriye Dedeoğlu, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sağlık Birimleri Fakültesi çevresinde yürürken kaybolmuştur. Güvenlik kameraları tarafından görüntülenen yaşlı kadından o günden beri haber alınamamaktadır.

Ailesi Endişeli

Sabriye Dedeoğlu'nun kızı Saniye Dedeoğlu, annesinin evden hiç ayrılmadığını ve kayboluşunun şaşırtıcı olduğunu belirtmiştir. Eski evlerine gidip kışlık hazırlık yapmak istemesi ailenin endişelerini artırmıştır.

Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Annesini görenlerin durumu hemen güvenlik güçlerine bildirmesi istenirken, Saniye Dedeoğlu annesinin son görüldüğü yerde titiz arama çalışmalarının sürdüğünü ifade etmiştir. AFAD ve gönüllü ekipler, kayıp kadını bulmak için yoğun çaba sarf etmektedir.

Umutlarını Koruyorlar

Dedeoğlu ailesi, kayıp kadından gelecek iyi bir haberi umutla beklerken, arama çalışmalarının sonuç vereceğine inanmaktadır. AFAD ekipleri, her yeni ipucunda aramaları tekrar başlatmayı planlamaktadır.

Ailesi Teşekkür Etti

Ailesi, Sabriye Dedeoğlu'nu bulmak için gösterilen çaba karşısında teşekkürlerini ileterek, umutlarını korumaya devam ettiklerini belirtmişlerdir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bodrum'da Köpeği ezip yoluna devam etti!

Bodrum'da Köpeği ezip yoluna devam etti!