Köyceğiz Haber Sitesi
Muğla
PARÇALI BULUTLU
25°
Ara
Köyceğiz Haber Muğla Haberleri Bodrum'da 370 kiloluk dev orkinos balığı yakalandı!

Bodrum'da 370 kiloluk dev orkinos balığı yakalandı!

Muğla'nın Bodrum ilçesindeki bir grup amatör balıkçı, 2,5 metre uzunluğunda ve 370 kilo ağırlığında nadir görülen bir orkinos balığı yakaladı. Yakalama süreci 5 saat süren zorlu bir mücadeleyi gerektirse de balıkçılar, devasa balığı kıyıya başarıyla getirdi. Bu olay, bölgedeki diğer balıkçılar arasında büyük bir heyecan ve ilgi uyandırdı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bodrum'da 370 kiloluk dev orkinos balığı yakalandı!

4 Amatör Balıkçı 370 Kilo Ağırlığında Orkinos Yakaladı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşayan Kayahan Eser, Metincan Alın, Emirhan Tahir ve Deniz Aras Korkmaz isimli 4 amatör balıkçı, sabah saat 06.00 sıralarında Gölköy'den denize açıldı. Didim açıklarında avlanırken, 2,5 metre uzunluğunda ve 370 kilo ağırlığındaki dev orkinos balığıyla karşılaştılar.

Uzun Süren Mücadele Sonunda Orkinos Kıyıya Getirildi

Balıkçılar, dev orkinosla yaklaşık 5 saatlik bir mücadele verdikten sonra balığı kıyıya getirmeyi başardılar. Ancak, balığı tekneye çekmekte zorlanarak diğer balıkçı arkadaşlarından yardım istediler.

7 Metrelik Tekne 5 Saat Boyunca Sürüklendi

Dev orkinos, amatör balıkçıların 7 metrelik teknesini Didim açıklarından Türkbükü açıklarına kadar 5 saat boyunca sürükledi. Bu süre zarfında ekip, balığı kontrol altında tutmaya çalıştı ve kıyıya doğru ilerlemeye devam etti.

370 Kilo Ağırlığındaki Orkinos Gölköy'e Getirildi

En sonunda, balıkçılar suyun yüzeyine çıkardıkları dev orkinosu kuyruğundan bağlayarak Gölköy'e getirdiler. Vinç yardımıyla denizden çıkarılan 370 kilogramlık dev balık, bölgedeki insanların ilgisini çekti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muğla'da silahlı soygun: 2 kişi gözaltına alındı

Muğla'da silahlı soygun: 2 kişi gözaltına alındı