Köyceğiz Haber Sitesi
Muğla
PARÇALI BULUTLU
25°
Ara
Köyceğiz Haber Muğla Haberleri Bodrum'da Doktorun saldırıya uğradığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı!

Bodrum'da Doktorun saldırıya uğradığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde aile hekimi Mustafa Hürkal Tezvar'ın görevi başındayken saldırıya uğradığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Olay sonrasında yaşanan kargaşa ve darp edilen hekimin hastaneye kaldırılma anları, şiddetin vahametini gözler önüne serdi. Mağdur hekimin durumuyla ilgili detaylar olayın ardından merak konusu oldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bodrum'da Doktorun saldırıya uğradığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı!

Doktor Bodrum'da Darp Edildi

Bodrum'un Ortakent - Yahşi Aile Sağlığı Merkezi'nde meydana gelen olayda, aile hekimi Mustafa Hürkal Tezvar görevi başındayken darp edilerek hastaneye kaldırıldı. 29 Temmuz tarihinde yaşanan olayda, İstanbul'dan Bodrum'a tatile gelen Engin S. ve kardeşi Ö. A. S., Dr. Mustafa Hürkal Tezvar ile tartıştıktan sonra saldırıya geçti.

Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı

İddiaya göre, kalbinde pil bulunan doktor fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Mesai arkadaşları tarafından kalbi yeniden çalıştırılan Dr. Mustafa Hürkal Tezvar, Acıbadem Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Olay sırasında koridorda yaşanan kargaşa ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Saldırgan Tutuklandı

Olayın ardından gözaltına alınan Engin S. tutuklanırken, kardeşi Ö. A. S. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Dr. Mustafa Hürkal Tezvar'ın sağlık durumunun iyiye gittiği ve hastanede kısa yürüyüşler yaptığı öğrenildi.

Güvenlik Kamerası Görüntüleri Ortaya Çıktı

Olaya ilişkin güvenlik kamerası görüntülerinde, Engin S.'nin doktorla diyalog halinde olduğu anlar ve ardından kardeşi Ö. A. S.'nin müdahil olduğu anlar yer alıyor. Kısa süre sonra saldırganların muayenehaneye girdiği ve çalışanların müdahale ettiği kargaşalı anlar da kameralara yansıdı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ali Erdoğan Üstad Sahaf & Kitap Cafe'nin açılış törenine katıldı!

Ali Erdoğan Üstad Sahaf & Kitap Cafe'nin açılış törenine katıldı!