Köyceğiz Haber Sitesi
Muğla
PARÇALI BULUTLU
25°
Ara
Köyceğiz Haber Muğla Haberleri Bodrum'da Silahlı Saldırıda 2 Kişi Öldü: 4 Kişi Tutuklandı 3 Zanlı Daha Yakalandı

Bodrum'da Silahlı Saldırıda 2 Kişi Öldü: 4 Kişi Tutuklandı 3 Zanlı Daha Yakalandı

Muğla Bodrum'da meydana gelen silahlı saldırıda, Ayhan Seyat ve Ferit Yıldız adlı iki kişi evlerinde tabancayla vurularak hayatını kaybetti. Olayla ilgili olarak yapılan soruşturma sonucunda, aralarında 1 kadının da bulunduğu 4 şüpheli tutuklandı. Polis ekipleri, olayın detaylarını aydınlatmak için çalışmalarına devam ediyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bodrum'da Silahlı Saldırıda 2 Kişi Öldü: 4 Kişi Tutuklandı 3 Zanlı Daha Yakalandı

İstanbul'dan Bodrum'a Gelen 4 Kişi Cinayet İşledi

16 Ağustos saat 01.30 sıralarında Bodrum Kumbahçe Mahallesi 2439 Sokak'ta gerçekleşen Cinayet olayında , İstanbul'dan Bodrum'a gelen 4 kişi, Ayhan Seyat ve Ferit Yıldız'ın evine girerek tabancayla saldırdı ve ardından kaçtı.

Olay Yerine Sağlık ve Polis Ekipleri Sevk Edildi

Olayın meydana geldiği sırada silah seslerini duyan mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Seyat ve Yıldız'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Adli Tıp Kurumu'nda Otopsi Yapıldı

Seyat ve Yıldız'ın cesetleri, Muğla Adli Tıp Kurumu'na götürülerek otopsi yapıldı. Evde yapılan incelemede ise 28 boş mermi kovanı bulundu.

Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Soruşturma Başlattı

Olayın ardından Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü geniş çaplı bir soruşturma başlattı ve özel bir ekip kurdu. Ekipler, bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyerek 4 şüpheliyi yakalayıp gözaltına aldı.

Tutuklanan Kadın Ev Kiracısı Çıktı

Gözaltına alınan şüpheliler arasında cinayetin işlendiği evin kiracısı olan bir kadın da bulunuyordu. Tutuklanan şüpheliler, mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

3 Şüpheli Daha Adliyeye Sevk Edildi

Soruşturmayı sürdüren ekipler, olayla bağlantılı olduğu düşünülen 3 şüpheliyi daha yakalayarak adliyeye sevk etti. Halen firari olan 5 şüphelinin ise arandığı bildirildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Etkili İletişimin Psikolojiye Katkıları: Ruhsal Sağlığın Anahtarı

Etkili İletişimin Psikolojiye Katkıları: Ruhsal Sağlığın Anahtarı