Köyceğiz Haber Sitesi
Muğla
PARÇALI BULUTLU
25°
Ara
Köyceğiz Haber Muğla Haberleri Bodrum'da Şok Cinayet: İki Kişi Öldü!

Bodrum'da Şok Cinayet: İki Kişi Öldü!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde evlerinde silahla vurulan 2 kişinin hayatını kaybetmesiyle ilgili olarak 4 şüpheli olay yerinden hızla kaçtı. Polis ekipleri ise olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı ve şüphelilerin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. Olayın ardındaki nedenler ve şüphelilerin kimlikleri hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bodrum'da Şok Cinayet: İki Kişi Öldü!

 Muğla'nın Bodrum ilçesinde evlerinin salonunda tabanca ile vurularak hayatını kaybeden 2 kişiyle ilgili şok edici bir olay yaşandı. Olay, gece saatlerinde Kumbahçe Mahallesi 2439 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, kimliği belirsiz 4 şüpheli, otomobille geldikleri evin içerisinde bulunan 2 kişiye tabanca ile ateş açtıktan sonra hızla kaçtı.

Olayın Detayları

Olayı duyan çevre sakinleri, hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri, saldırıya uğrayan 2 erkeğin çeşitli yerlerine isabet eden mermiler nedeniyle hayatını kaybettiğini belirledi.

Cenazeler Adli Tıp Kurumu'na Kaldırıldı

Olay yerine gelen savcı ve polis ekiplerinin incelemelerinin ardından, hayatını kaybeden 2 kişinin cansız bedenleri Muğla Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Birinin koltukta, diğerinin ise sehpaya yüzü dönük şekilde bulunduğu belirtildi.

Şüpheliler Kaçtı

Olayın ardından kaçan 4 şüphelinin yakalanması için polis geniş çaplı bir operasyon başlattı. Şüphelilerin otomobili ve kimlikleri hakkında detaylı araştırmalar sürüyor. Polis ekipleri, cinayet 'in ardındaki nedenleri ve şüphelilerin kimliklerini belirlemek için titiz bir çalışma yürütüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bodrum Belediyesi, AFAD işbirliği ile afet eğitimi aldı

Bodrum Belediyesi, AFAD işbirliği ile afet eğitimi aldı