Köyceğiz Haber Sitesi
Muğla
PARÇALI BULUTLU
25°
Ara
Köyceğiz Haber Muğla Haberleri Bordum'da Buğra Ekin Motorsiklet ile Tır'a Çarparak Öldü!

Bordum'da Buğra Ekin Motorsiklet ile Tır'a Çarparak Öldü!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir tırın arkadan çarpması sonucu motosiklet sürücüsü Buğra Ekin (24) hayatını kaybetti. Kazayla ilgili detaylı inceleme devam ediyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bordum'da Buğra Ekin Motorsiklet ile Tır'a Çarparak Öldü!

Bodrum’da Feci Kaza: Motosiklet Sürücüsü TIR’a Çarparak Hayatını Kaybetti

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşanan trafik kazasında, park halindeki TIR'a çarpan motosiklet sürücüsü Buğra Ekin (25), hayatını kaybetti.

Kaza, gece saatlerinde İslamhaneleri Mahallesi Bodrum-Turgutreis karayolunda meydana geldi. 48 AHC 514 plakalı motosikletin sürücüsü Buğra Ekin, yol kenarında park halinde bulunan 33 DRY 43 plakalı TIR'a arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle Ekin, motosiklet ve TIR dorsesi arasında sıkışarak ağır yaralandı. Olay yerine hızla sevk edilen sağlık ekipleri, yaptıkları kontrollerde Buğra Ekin'in olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Kaza nedeniyle, jandarma ekipleri bölgede güvenlik önlemleri alarak, trafik akışını tek şeritten kontrollü bir şekilde sağladı. Savcılık ve jandarma tarafından gerçekleştirilen incelemelerin ardından Buğra Ekin'in cenazesi, otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, park halindeki TIR'a arkadan çarpan motosiklet sürücüsü Buğra Ekin (25), hayatını kaybetti.

Gözaltı ve Soruşturma Devam Ediyor

Olayın ardından TIR sürücüsü İsa D. jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma derinleştirilerek devam ediyor. Kazanın sebebi ve ihmal olup olmadığına dair detaylar yapılacak soruşturmanın sonucunda netlik kazanacak.

Bu acı olay, trafik kurallarına uyulmasının ve özellikle park halindeki araçların güvenlik tedbirlerine dikkat edilmesinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Jandarma, sürücüleri özellikle gece saatlerinde dikkatli olmaları ve trafik kurallarına harfiyen uymaları konusunda uyardı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muğla Milas'da 3.3 büyüklüğünde deprem oldu!

Muğla Milas'da 3.3 büyüklüğünde deprem oldu!