Köyceğiz Haber Sitesi
Muğla
PARÇALI BULUTLU
25°
Ara
Köyceğiz Haber Muğla Haberleri Freni Boşalan Tır Yolda Takla Attı: Sürücü Şans Eseri Yara Almadan Kurtuldu

Freni Boşalan Tır Yolda Takla Attı: Sürücü Şans Eseri Yara Almadan Kurtuldu

Muğla'nın Datça ilçesinde meydana gelen olayda seyir halindeki freni boşalan bir tır, yoldan çıkarak ters döndü. Tır sürücüsü ise kazadan yara almadan kurtulmayı başardı. Yaşanan bu olayda tırın kontrolden çıkması sonucu oluşan maddi hasarın yanı sıra sürücünün kurtulması sevindirici bir detay oldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Freni Boşalan Tır Yolda Takla Attı: Sürücü Şans Eseri Yara Almadan Kurtuldu

Tırın Freni Boşalınca Kaza Yaptı

Muğla'nın Datça ilçesinde bir tırın freni boşalınca seyir halindeyken yoldan çıkarak ters döndü. Şans eseri tır sürücüsü kazayı yara almadan atlattı.

Kaza Mesudiye Hayıtbükü Yol Ayrımında Meydana Geldi

Kaza, sabah saatlerinde Mesudiye Hayıtbükü yol ayrımında meydana geldi. Tırın kontrolden çıkması sonucu yaşanan kaza çevrede şaşkınlık yarattı.

Tırın Sürücüsü Kazadan Yara Almadan Kurtuldu

R. V. yönetimindeki 06 HUJ 64 plakalı tırın freninin boşalmasıyla yaşanan kazada sürücü, direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıkıp ters döndü. Neyse ki tır sürücüsü kazayı hafif sıyrıklarla atlatmayı başardı.

Olay Yerine Sağlık ve Jandarma Ekipleri Sevk Edildi

Kaza sonrasında durumun 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Jandarma ekipleri, çevre güvenliğini sağlamak için çalışmalarını sürdürdü.

Soruşturma Devam Ediyor

Kazayla ilgili olarak başlatılan soruşturma devam ediyor. Yetkililer, kazanın neden meydana geldiğini araştırarak benzer olayların önüne geçmeyi hedefliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bodrum'da Şok Cinayet: İki Kişi Öldü!

Bodrum'da Şok Cinayet: İki Kişi Öldü!