Köyceğiz Haber Sitesi
Muğla
PARÇALI BULUTLU
25°
Ara
Köyceğiz Haber Muğla Haberleri Marmaris’te 7 Düzensiz Kaçak Göçmen Yakalandı

Marmaris’te 7 Düzensiz Kaçak Göçmen Yakalandı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, Sahil Güvenlik ve Jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen ortak operasyon sonucunda Armella koyunda 15 düzensiz göçmen yakalandı. Yakalanan göçmenlerin durumları ile ilgili detaylı incelemeler devam ediyor. Operasyonlar düzensiz göçmenlerin deniz üzerinden yasadışı yollarla ülkeye girişini engellemeye yönelik devam ediyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Marmaris’te 7 Düzensiz Kaçak Göçmen Yakalandı

Marmaris’te Düzensiz Göçmen Operasyonu

Marmaris ilçesi Armella Koyu’nda gerçekleşen bir operasyonda, Sahil Güvenlik Botu ve Turunç Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri tarafından 7 düzensiz göçmen (4 çocuk dahil) yakalandı.

Göçmenler Güvenlik Güçleri Tarafından Yakalandı

Marmaris’in Armella Koyu’nda tespit edilen düzensiz göçmen grubu, Sahil Güvenlik Botu ve Turunç Jandarma Karakol Komutanlığı personeli tarafından kısa sürede yakalandı. Grubun içerisinde bulunan 4 çocuk da gözaltına alındı.

Operasyon Sonucunda Gözaltına Alındılar

Marmaris ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda, Sahil Güvenlik ekipleri ve Jandarma ekiplerinin ortak çalışması sonucunda 7 düzensiz göçmen gözaltına alındı. Yakalanan göçmenler arasında çocuklar da bulunuyordu.

Marmaris ilçesinde Armella Koyu'nda düzensiz göçmen yakalama operasyonu başarıyla sonuçlandı. Sahil Güvenlik Botu ve Turunç Jandarma Karakol Komutanlığı personelinin koordineli çalışmasıyla gerçekleştirilen operasyonda, 7 göçmenin yakalanmasıyla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yurt Dışından Gelen Telefonların Güvenliği Konusunda Uyarı Geldi!

Yurt Dışından Gelen Telefonların Güvenliği Konusunda Uyarı Geldi!