Köyceğiz Haber Sitesi
Muğla
PARÇALI BULUTLU
25°
Ara
Köyceğiz Haber Muğla Haberleri Marmaris'te Kültür ve Sanat Şöleni Başladı: Şehir, Renk ve Eğlence Dolu Etkinliklere Hazır Olun!

Marmaris'te Kültür ve Sanat Şöleni Başladı: Şehir, Renk ve Eğlence Dolu Etkinliklere Hazır Olun!

Marmaris Belediyesi tarafından düzenlenen 'Zaferden Barışa Kültür Sanat Günleri'ne Gazeteciler Barış Yarkadaş ve Gürkan Hacır konuk oldu. Etkinlik, barış ve kültür sanat teması üzerine yapılan tartışmalarla renklendi. Belediye, gazetecilerin deneyim ve görüşlerini dinleyen katılımcılara keyifli ve bilgilendirici bir gün yaşattı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Marmaris'te Kültür ve Sanat Şöleni Başladı: Şehir, Renk ve Eğlence Dolu Etkinliklere Hazır Olun!

Zaferden Barışa Marmaris Kültür ve Sanat Günleri Başladı

Marmaris Belediyesi'nin düzenlediği Zaferden Barışa Marmaris Kültür ve Sanat Günleri, önceki gün ilk söyleşi ile start aldı.

Gazeteci Gürkan Hacır ve Barış Yarkadaş İlk Konuklar Arasında

Gazeteciler, yazarlar ve bilim insanlarının katılacağı etkinliğin ilk konukları Gazeteci Gürkan Hacır ve 25. ve 26. Dönem CHP Milletvekili Gazeteci Barış Yarkadaş oldu.

Depremlerde Hayatını Kaybedenler İçin Saygı Duruşu

Türkmenistan Parkı'nda gerçekleşen söyleşi, 17 Ağustos ve 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenler için 1 dakikalık saygı duruşuyla başladı.

Açılış Konuşmasını Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü Yaptı

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, konuklara ve vatandaşlara "hoş geldiniz" diyerek, "30 Ağustos Zafer Bayramı ile 1 Eylül Dünya Barış Günü dolayısıyla 'Zaferden Barışa' adını verdiğimiz etkinliklerde her hafta ülkemizin değerli isimlerini ağırlayacağız. Zafer bizim ruhumuzda var. Barışı savunmaktan ve barış için mücadele etmekten ise asla vazgeçmeyeceğiz. Marmaris'imizi medya, kültür, sanat ve bilim dünyasının kıymetli isimleriyle buluşturmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Gürkan Hacır: Tarih Bilincini Yeni Nesile Aktarmalıyız

Söyleşide ilk konuşmayı yapan gazeteci Gürkan Hacır, tarih bilincinin önemine vurgu yaparak, "Özellikle yeni nesle hem özellikle milli mücadele dönemini hem de yakın tarihimizi öğretmek, anlatmak ve bu konuda bilinçlendirmek zorundayız. Çünkü bu bilgiler nesilden nesle aktarılmazsa unutulur gider" ifadelerini kullandı.

Barış Yarkadaş: Marmaris Halkının Duyarlılığı Mutlu Ediyor

CHP eski milletvekili ve gazeteci Barış Yarkadaş ise ülke gündemi ve güncel konulara değinerek, orman yangınları, sokak hayvanları yasası ve benzeri konuları ele aldı. Yarkadaş, "Marmaris halkının bu konudaki duyarlılıkları bizleri mutlu ediyor" dedi.

Kültür Sanat Günleri Her Cumartesi Devam Edecek

Zaferden Barışa Kültür Sanat Günleri, her cumartesi Marmaris'te devam edecek. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlik, farklı konuklar ve tartışmalarla devam edecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Aydın ile Muğla'yı Birbirine Bağlayan Karayolu Trafiğe Kapatıldı

Aydın ile Muğla'yı Birbirine Bağlayan Karayolu Trafiğe Kapatıldı