Köyceğiz Haber Sitesi
Muğla
PARÇALI BULUTLU
25°
Ara
Köyceğiz Haber Muğla Haberleri Menteşe'de Kadın Cinayeti: Eşini Bıçaklayan Zanlı Her Yerde Aranıyor

Menteşe'de Kadın Cinayeti: Eşini Bıçaklayan Zanlı Her Yerde Aranıyor

Muğla Menteşe'de 43 yaşındaki M.K. ve 40 yaşındaki eşi Senem Kıvrık, tartışmaya başladı. M.K. bıçakla eşi Senem Kıvrak’ı karnından bıçakladı ve öldürdü

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Menteşe'de Kadın Cinayeti: Eşini Bıçaklayan Zanlı Her Yerde Aranıyor

Menteşe'de Kadın Cinayeti: Eşini Bıçaklayan Zanlı Her Yerde Aranıyor

Muğla'nın Menteşe ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen korkunç cinayet, arabada tartıştığı karısını karnından bıçaklayan M.K. adlı şahıs, olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Senem Kıvrak ise tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Cinayet zanlısı M.K., güvenlik güçleri tarafından her yerde aranıyor.

Olayın Detayları: Zihniderin Caddesi’nde Yaşanan Dehşet

Olay, sabah saat 08.30 sıralarında Menteşe ilçesi Orhaniye Mahallesi Zihniderin Caddesi üzerinde meydana geldi. 48 ASG 210 plakalı park halindeki otomobilde bulunan 43 yaşındaki M.K. ve 40 yaşındaki eşi Senem Kıvrık, henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine M.K., yanında bulundurduğu bıçakla eşi Senem Kıvrak’ı karnından bıçakladı. Kanlar içinde kalan kadın, ağır yaralı olarak araçta kaldı.

M.K. Olay Yerinden Kaçtı, Polis Harekete Geçti

Saldırının ardından M.K., olay yerinden yaya olarak kaçtı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye hızla polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, ağır yaralı kadına ilk müdahaleyi yaparak onu hastaneye kaldırdı. Ancak Senem Kıvrak, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Zanlı M.K.’nin Kaçışı ve Arama Çalışmaları

Olay yerinden kaçan M.K.’nin, bölgedeki dağlık alana doğru kaçtığı tespit edildi. Polis ve jandarma ekipleri, cinayet zanlısını yakalamak için geniş çaplı bir arama başlattı. Şu an için zanlının nerede olduğu bilinmiyor, ancak güvenlik güçleri tüm imkanlarını seferber ederek M.K.’yi bulmaya çalışıyor.

Menteşe Halkı Şokta: Kadın Cinayetlerine Tepki

Bu vahşi saldırı, Menteşe ilçesi ve çevresinde büyük bir infiale yol açtı. Senem Kıvrak’ın ölümü, kadın cinayetlerine karşı duyarlılığın artmasına neden oldu. Sosyal medya ve yerel platformlarda, bu tür olayların bir daha yaşanmaması için acil önlemler alınması gerektiği vurgulanıyor.

Olayla İlgili Soruşturma Devam Ediyor

Menteşe ilçesinde yaşanan bu trajik olayla ilgili soruşturma sürüyor. Polis, olayın tüm ayrıntılarını ve cinayetin arka planını ortaya çıkarmak için çalışıyor. M.K.’nin yakalanması ve adalet önüne çıkarılması için yapılan çalışmalar titizlikle yürütülüyor.

Yorumlar
Z
Ziyaretçi 3 hafta önce
Çok sevdiğim arkadaşımın kızıydı ve boşanmak üzereydi ama canı kocası onun ölümcül yerlerinden bıçaklayarak öldürdü, acımız çok büyük. Arkasında sporda çok başarılı oğlunu geride bıraktı ve naaşı kadınlar tarafından taşınarak defnedildi..Bu cani erkek cinayetleri na zaman son bulacak,ki 2 ay uzaklaştırma almasına rağmen kızımız katledildi..
BEĞENME
0
CEVAPLA
Ula'da otomobil ve elektrikli bisiklet çarpıştı, 1 kişi ağır yaralı!

Ula'da otomobil ve elektrikli bisiklet çarpıştı, 1 kişi ağır yaralı!