Köyceğiz Haber Sitesi
Muğla
PARÇALI BULUTLU
25°
Ara
Köyceğiz Haber Muğla Haberleri Muğla Menteşe'de Orman Yangını Kontrol Altına Alındı: Büyümesi Engelleniyor

Muğla Menteşe'de Orman Yangını Kontrol Altına Alındı: Büyümesi Engelleniyor

Muğla'nın Menteşe ilçesinde meydana gelen orman yangını, itfaiye ekiplerinin hızlı ve etkili müdahalesi sonucunda kısa sürede kontrol altına alındı. Yangının çevreye verdiği zarar en aza indirilirken, ekiplerin koordineli çalışması sayesinde yangının büyümeden söndürülmesi sağlandı. Olay yerine zamanında müdahale edilmesi, yangının yayılmasını önledi ve olası daha büyük bir felaketi engelledi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Muğla Menteşe'de Orman Yangını Kontrol Altına Alındı: Büyümesi Engelleniyor

Yangın Vatandaşlar Tarafından Fark Edildi Muğla'nın Menteşe ilçesine bağlı Yaraş Mahallesi Domuzalanı mevkiinde çıkan orman yangını, çevredeki vatandaşların dikkati sayesinde hızlıca fark edildi. Ormanlık alandan yükselen alevleri gören vatandaşlar, durumu derhal 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

Ekipler Olaya Hemen Müdahale Etti

İhbarın ardından bölgeye sevk edilen Muğla Orman Bölge Müdürlüğü ve Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, kısa sürede yangın bölgesine ulaştı. Ekipler, alevlere hızlı bir şekilde müdahale etmeye başladı.

Havadan ve Karadan Müdahale Devam Etti

Yangının kontrol altına alınmasında yangın söndürme helikopterleri ve uçakları da aktif olarak kullanıldı. Ekiplerin hem havadan hem de karadan yoğun bir şekilde yaptığı müdahaleler sonucunda alevler, ormanlık alanda büyük bir zarara yol açmadan kısa sürede kontrol altına alındı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Köyceğiz Ev Fiyatları: Artan Talepler ve Yükselen Fiyatlar

Köyceğiz Ev Fiyatları: Artan Talepler ve Yükselen Fiyatlar