Köyceğiz Haber Sitesi
Muğla
PARÇALI BULUTLU
25°
Ara
Köyceğiz Haber Muğla Haberleri Muğla'da Masa Tenisi Aday Hakem Kursu Açıldı!

Muğla'da Masa Tenisi Aday Hakem Kursu Açıldı!

Muğla, masa tenisi sporuna destek olmak amacıyla düzenlenen Masa Tenisi Aday Hakem Kursu'na ev sahipliği yapıyor. Kurs, yeni hakemlerin yetiştirilmesine ve sporun gelişimine katkı sağlamayı hedefliyor. Bu kurs ile birlikte masa tenisi alanında uzmanlaşmış yeni hakemlerin yetişmesi bekleniyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Muğla'da Masa Tenisi Aday Hakem Kursu Açıldı!

23 Aday Menteşe Spor Salonunda Kursa Başladı

22-25 Ağustos 2024 tarihleri arasında Muğla'nın Menteşe ilçesinde bulunan spor salonunda gerçekleşen kurs, 23 adayın katılımıyla başladı.

Uygulamalı ve Teorik Derslerle Dolu Bir Eğitim ProgramıMuğla, masa tenisi sporuna destek olmak amacıyla düzenlenen Masa Tenisi Aday Hakem Kursu'na ev sahipliği yapıyor. Kurs, yeni hakemlerin yetiştirilmesine ve sporun gelişimine katkı sağlamayı hedefliyor. Bu kurs ile birlikte masa tenisi alanında uzmanlaşmış yeni hakemlerin yetişmesi bekleniyor.

Kurs, Masa Tenisi Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanı tarafından uygulamalı ve teorik derslerle dolu bir eğitim programı sunmaktadır. Katılımcılar, masa tenisi hakemliği konusunda kapsamlı bir eğitim almak için bir araya gelmişlerdir.

Adaylar Yoğun Bir Eğitim Sürecine Dahil Oluyor

Adaylar, kurs boyunca teorik bilgileri öğrenmenin yanı sıra saha uygulamalarıyla da yoğun bir eğitim sürecine dahil olmaktadırlar. Bu sayede hem bilgi düzeylerini arttırmakta hem de uygulamalı deneyim kazanmaktadırlar.Muğla, masa tenisi sporuna destek olmak amacıyla düzenlenen Masa Tenisi Aday Hakem Kursu'na ev sahipliği yapıyor. Kurs, yeni hakemlerin yetiştirilmesine ve sporun gelişimine katkı sağlamayı hedefliyor. Bu kurs ile birlikte masa tenisi alanında uzmanlaşmış yeni hakemlerin yetişmesi bekleniyor.

Başarıyla Tamamlanan Sınav Masa Tenisi İl Aday Hakemi Olma Kapısını Açacak

Kursun sonunda düzenlenecek olan sınavı başarıyla tamamlayan kursiyerler, Masa Tenisi İl Aday Hakemi olma hakkı elde edeceklerdir. Bu hak, masa tenisi müsabakalarında hakemlik yapma yetkisi anlamına gelmektedir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Atina Belediyesi ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Arasındaki İlişkiler Daha da Güçleniyor

Atina Belediyesi ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Arasındaki İlişkiler Daha da Güçleniyor