Köyceğiz Haber Sitesi
Muğla
PARÇALI BULUTLU
25°
Ara
Köyceğiz Haber Muğla Haberleri Ünlü Sanatçı Hande Dönmez: Bodrum Gecesinde İz Bıraktı!

Ünlü Sanatçı Hande Dönmez: Bodrum Gecesinde İz Bıraktı!

Mugla'nın Bodrum ilçesinde sahne alan Hande Dönmez, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Güçlü sesiyle Ortakent sahilini titreten sanatçı...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ünlü Sanatçı Hande Dönmez: Bodrum Gecesinde İz Bıraktı!

Hande Dönmez, Herodot Beach Hotel'de Müzikseverleri Coşturuyor

Basarili sanatçı Hande Dönmez, Bodrum'daki Herodot Beach Hotel sahnesinde unutulmaz performanslar sergiliyor ve müzik tutkunlarından tam not alıyor. Her cumartesi aksamı izleyicilerle buluşan Dönmez, otel misafirlerine unutulmaz anlar yaşatıyor.

Hande Dönmez'in Enerjisi İzleyicileri Büyülüyor

Otel misafirleri, Hande Dönmez'in güçlü sesi ve enerjik performansıyla adeta büyüleniyor. Sahnedeki samimi tavırları ve geniş Türkçe şarkı repertuarıyla dinleyicilere müzik ziyafeti sunan sanatçı, izleyicilerin gönlünü fethediyor.

Deniz Kenarında Müzik Keyfi

Yaz aksamlarını müzikle taçlandırmak isteyenler için Herodot Beach Hotel'de kaçırılmayacak fırsatlar sunuluyor. Her cumartesi akşamı saat 21.00'de başlayan konserler, deniz kenarında eşsiz bir atmosferde gerçekleşiyor ve misafirlere keyif dolu anlar yaşatıyor.

Her Güne Özel Performanslar

Herodot Beach Hotel, haftanın her günü farklı sanatçıların performanslarına ev sahipliği yapıyor. Gallis’in Yunan müziği, Yılmaz Morgül'ün Türk Sanat Müziği, Ayşe Ekiz'in enerjisi, Buzuki Hakan & Pelin'in dansları, Gökhan Sezen'in şarkıları ve Hande Dönmez'in güçlü sesiyle her gün misafirlere müzik dolu anlar yaşatılıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muğla'da 27 Ağustos'ta Elektrik Kesintileri Yaşanacak: Elektrik Kesintisi Listesi!

Muğla'da 27 Ağustos'ta Elektrik Kesintileri Yaşanacak: Elektrik Kesintisi Listesi!