Köyceğiz Haber Sitesi
Muğla
PARÇALI BULUTLU
25°
Ara
Köyceğiz Haber Muğla Haberleri Yatağan'da orman yangını: Kuvvetli rüzgarla yayılıyor!

Yatağan'da orman yangını: Kuvvetli rüzgarla yayılıyor!

Muğla'nın Yatağan ilçesinde meydana gelen orman yangını, bugün öğle saatlerinde şiddetli rüzgarın etkisiyle hızla büyüdü. Yangın söndürme ekipleri, yangına müdahale etmek için çalışmalarını sürdürüyor. Yangının kontrol altına alınması için ekiplerin yoğun çaba harcadığı belirtiliyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yatağan'da orman yangını: Kuvvetli rüzgarla yayılıyor!

Orman Yangını Yatağan'da Başladı

Muğla'nın Yatağan ilçesinde meydana gelen orman yangınında, Muğla Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri hızla müdahale etti. 12 araç, 30 orman işçisi ve 2 helikopter yangını söndürme çalışmalarına katıldı.

Ek Ekipler Sevk Edildi

Yangının kontrol altına alınabilmesi için bölgeye ek kara ve hava araçlarının sevk edildiği bildirildi. Ekipler, yangına karşı koordineli bir şekilde müdahale etmeye devam ediyor.Muğla'nın Yatağan ilçesinde meydana gelen orman yangını, bugün öğle saatlerinde şiddetli rüzgarın etkisiyle hızla büyüdü. Yangın söndürme ekipleri, yangına müdahale etmek için çalışmalarını sürdürüyor. Yangının kontrol altına alınması için ekiplerin yoğun çaba harcadığı belirtiliyor.

Yoğun Çaba Sarf Ediliyor

Yangının rüzgarın etkisiyle hızla yayıldığı belirtilirken, yetkililerin alevleri söndürmek için yoğun çaba harcadığı ifade edildi. Ekiplerin gece gündüz demeden çalıştığı öğrenildi.

Kontrol Altına Alındı

Yatağan Orman yangını karşısında gösterilen yoğun çabalar sonuç verdi ve yangın kısa süre içinde kontrol altına alındı. Bölgedeki soğutma çalışmaları devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Maymun Çiçeği Virüsü: Riskleri Belirtileri ve Korunma Yöntemleri

Maymun Çiçeği Virüsü: Riskleri Belirtileri ve Korunma Yöntemleri