Köyceğiz Haber Sitesi
Muğla
PARÇALI BULUTLU
25°
Ara
Köyceğiz Haber Köyceğiz Belediyesi Haberleri Ali Erdoğan Üstad Sahaf & Kitap Cafe'nin açılış törenine katıldı!

Ali Erdoğan Üstad Sahaf & Kitap Cafe'nin açılış törenine katıldı!

Köyceğiz Belediye Başkanı Ali Erdoğan, Sığla Park AVM'de bulunan Üstad Sahaf & Kitap Cafe'nin açılış törenine iştirak etti ve işletmeye hayırlı olsun temennisinde bulundu. Açılış töreni, kitapseverlerin ve cafe tutkunlarının ilgisini çekti. Başkan Erdoğan, katılımcılarla keyifli bir gün geçirdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ali Erdoğan Üstad Sahaf & Kitap Cafe'nin açılış törenine katıldı!

Köyceğiz Belediye Başkanı Ali Erdoğan, Üstad Sahaf & Kitap Cafe'nin Açılışında

Köyceğiz Belediye Başkanı Ali Erdoğan, Sığla Park Avm içerisinde bulunan Üstad Sahaf & Kitap Cafe'nin açılış törenine katılarak, açılışa özel yapılan etkinliklere destek verdi. Belediye Başkanı Erdoğan, kitapseverlerle bir araya gelerek, yeni işletme için hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Açılış Törenine Yoğun Katılım

Üstad Sahaf & Kitap Cafe'nin açılış törenine, Köyceğiz halkının yanı sıra çevre ilçelerden de kitapseverlerin ilgisi büyük oldu. Açılışta konuşan Belediye Başkanı Ali Erdoğan, kültürel etkinliklere destek vermenin önemine vurgu yaparak, yeni işletmenin ilçeye hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kitap Severlere Özel İmkanlar Sunulacak

Üstad Sahaf & Kitap Cafe, sadece bir kafe olmanın ötesinde kitapseverlere özel bir buluşma noktası olmayı hedefliyor. Geniş kitap koleksiyonu ve sıcak atmosferiyle dikkat çeken mekan, düzenleyeceği etkinliklerle kültürel hayata katkı sağlamayı amaçlıyor. Aynı zamanda kafe bölümünde sunulan lezzetli atıştırmalıklarla da ziyaretçilerini ağırlamayı planlıyor.

Köyceğiz'e Yeni Bir Kültür Mekanı

Üstad Sahaf & Kitap Cafe'nin açılışıyla birlikte Köyceğiz'e yeni bir kültür ve sanat mekanı kazandırılmış oldu. İlçede kültürel etkinliklere olan ilginin artması beklenirken, kitapseverlerin buluşma noktası haline gelecek olan mekan, sosyal yaşama renk katacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gürpınar Köyceğiz'de Türkay Başışık'ı Kaybettik

Gürpınar Köyceğiz'de Türkay Başışık'ı Kaybettik